Breaking

25 Αυγ 2022

ΘΑ φάτε τα ζωύφια: Μεγάλα εμπορικά σήματα διοχετεύουν αθόρυβα έντομα στο φαγητό μας

ΘΑ φάτε τα ζωύφια: Μεγάλα εμπορικά σήματα διοχετεύουν αθόρυβα έντομα στο φαγητό σας

Μεγάλες εταιρείες προσθέτουν αθόρυβα έντομα στα προϊόντα διατροφής τους, υλοποιώντας έναν στόχο που έχει θέσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο επιδιώκει να βάλει τους ανθρώπους να τρώνε έντομα ως ένα από τα υποτιθέμενα κλειδιά για έναν βιώσιμο πλανήτη.

(Το άρθρο του Adan Salazar αναδημοσιεύτηκε από το InfoWars.com)

Την Κυριακή, ο γκουρού της σαρκοφάγου διατροφής Dr. Shawn Baker ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από μια σακούλα με τυροπιτάκια τσένταρ, μόνο που αντί να είναι φτιαγμένα από καλαμποκάλευρο αυτά τα σνακ ήταν γεμάτα πρωτεΐνες εντόμων.

Αρχίζει να γλιστράει το bugz μέσα!!! pic.twitter.com/UNRvOrajmV

- Dr Shawn Baker ? (@SBakerMD) August 15, 2022

Το σνακ από την καναδική μάρκα Actually Foods αναφέρει ότι οι σφολιάτες "τροφοδοτούνται από γρύλους" με 10 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα.

Η ετικέτα συστατικών στο πίσω μέρος της σακούλας αναφέρει ότι για την παραγωγή των puffs χρησιμοποιήθηκε "βιολογικό αλεύρι γρύλου", ενώ μια προειδοποίηση αλλεργίας στο πίσω μέρος της σακούλας προειδοποιεί επίσης: "Οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα οστρακοειδή μπορεί επίσης να είναι αλλεργικοί στους γρύλους".

Περαιτέρω έρευνα στη μητρική εταιρεία της Actually Foods, την Entomo Farms , δείχνει ότι βρίσκεται σε μια αποστολή "να κάνει τα τρόφιμα με βάση τον γρύλο την πρώτη επιλογή για τα άτομα που ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας, βιώσιμες πρωτεΐνες" και ότι στην πραγματικότητα παράγει ολόκληρους ψημένους γρύλους σε διάφορες γεύσεις, εκτός από τη σκόνη πρωτεΐνης γρύλου.

*ο ήχος της τροφής των εντόμων εντείνεται* pic.twitter.com/LEUfqp5vlm

- Alice Smith (@TheAliceSmith) August 15, 2022

Τα σνακ που περιέχουν γρύλους είναι μόνο μερικά από μια σειρά νέων προϊόντων που προβάλλουν τα έντομα ως πηγή πρωτεΐνης, με πολλά να υποβιβάζουν αθόρυβα τα ειδικά μείγματα γρύλων σε μικρές γραμματοσειρές ή στην ετικέτα των συστατικών.

@HunterBecton: Ποια  @Exo_Protein Savory Meal Bar πρέπει να καταναλώσω πρώτα; Barbecue, Mediterranean ή Mango Curry? pic.twitter.com/vxcKSuBaSi

- Hunter Becton (@HunterBecton) November 15, 2015

Ω ΟΧΙ ΜΠΆΡΑ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗΣ ΓΡΥΛΛΟΥ pic.twitter.com/KtedpFyIr6

- Matt Singer (@mattsinger) October 5, 2019

??????ΜΠΆΡΑ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗΣ ΓΡΥΛΛΟΥ https://t.co/0zRwiAjPXzpic.twitter.com/ZesbZUgFQx

- WEST ROCK?CLIMBING?GYM (@ClimbingGym) July 10, 2022

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και δοκιμάστε το Human Improvement

https://t.co/aEfsHYQ94e

- τρελές φυτικές ίνες

- b12 και σίδηρο για τους μυς

- Πραγματική τροφή ολικής αλέσεως

- μοναδικά συστατικά- χρησιμοποιώντας μείγμα γρύλου με κολοκύθα και μπιζέλι"

- Derek S. McCarty (@D_Mccarty) May 31, 2022

Επίσης, όπως υποσχέθηκε, θα παρουσιαστούν μπισκότα με σοκολατένια τσιπ. pic.twitter.com/K920STh3pX

- Elizabeth (@MissCherryPi) May 17, 2022

Κάθε φραντζόλα από το ψωμί γρύλου @RobertsBakeryUK περιέχει c336 γρύλους, οι οποίοι αποξηραίνονται, αλέθονται, αναμειγνύονται με αλεύρι σίτου & σπόρους και στη συνέχεια ψήνονται για να γίνουν μια υπέροχη γευστική φραντζόλα με τραγανό τελείωμα. Περισσότερα για το πώς βοηθήσαμε τον πελάτη μας να πει την καινοτόμο ιστορία του https://t.co/ZIqr7VM34lpic.twitter.com/lZtUKHt4SK

- Souter PR (@SouterPR) January 30, 2020

Ενώ η προοπτική ενός βιώσιμου μέλλοντος μοιάζει με μια ευγενή προσπάθεια, η ιδέα αυτή συμβαδίζει με τον στόχο του παγκοσμιοποιητικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που επιδιώκει να απαλλάξει μια μέρα τους ανθρώπους από τις πυκνές σε θρεπτικά συστατικά πρωτεΐνες κρέατος και να τους στρέψει σε δίαιτες με βάση τα έντομα και τα φυτά.

Το WEF ισχυρίζεται ότι αυτοί οι νέοι τύποι διατροφής είναι απαραίτητοι για τον έλεγχο των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την αντιμετώπιση της εκρηκτικής αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού.

"Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φτάσει τα 9,7 δισεκατομμύρια άτομα μέχρι το 2050. Αυτό σημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι μόνο το 4% της καλλιεργήσιμης γης παραμένει διαθέσιμο στην επιφάνεια του πλανήτη μας, θα πρέπει να σιτιστούν επιπλέον 2 δισεκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι", έγραψε το WEF σε άρθρο του πέρυσι.

"Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η επικείμενη κρίση, παγκόσμιοι εμπειρογνώμονες και ηγέτες θα συναντηθούν αυτό το φθινόπωρο στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για τα τρόφιμα και στη συνέχεια στην COP26. Συχνά παραβλέπεται σε αυτές τις συζητήσεις ο δυνητικός ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν τα έντομα στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης".

Το WEF συνεχίζει να εξηγεί πώς οι άνθρωποι και τα κατοικίδια ζώα μπορούν πιθανότατα να ζήσουν από δίαιτες εντόμων, με τα αλευρώδη (δηλαδή τις κάμπιες, τα σκουλήκια) να επιπλέουν ως άλλη λιχουδιά μαζί με άλλα έντομα, τα οποία είναι πιο "φιλικά προς τον άνθρακα" από τις παραδοσιακές πηγές πρωτεϊνών.

Καλή τροφή: γιατί μπορεί να τρώμε έντομα σύντομα 

https://t.co/YFdPFhtRX2#foodpic.twitter.com/SV84cwmyj9

- World Economic Forum (@wef) October 14, 2018

Το WEF λέει ότι θέλει η κατανάλωση κρέατος να είναι "μια περιστασιακή απόλαυση" που θα τρώγεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του Twitter που ζυγίζουν αυτά για τα σνακ από έντομα τόνισαν τους ισχυρισμούς ότι τα έντομα περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται "χιτίνη", η οποία δεν μπορεί να χωνευτεί σωστά από το ανθρώπινο έντερο, αλλά μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει σε ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Ο πραγματικός λόγος που θέλουν να τρώτε έντομα... δεν είναι για να σώσουν τον πλανήτη, είναι για να σας αρρωστήσουν pic.twitter.com/HIVBDf0RA5

— Trish (@Trish_NI) August 15, 2022

Διαβάστε περισσότερα στο: InfoWars.com

πηγή: FOODSUPPLY.NEWS

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ 
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 
ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ  
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ... 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ 
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
-------

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)


5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ


5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.


5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60% της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς.


5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.


5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.


5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,


5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.


5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.


5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.


5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.


5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.


5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80% των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.


5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.


5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.


5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.


5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.


5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.


5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.


21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.


21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί. 


21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.


21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.


21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.


21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.


21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.


21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.


21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.


21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).


21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι' αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.


21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

Ακολουθήστε τη fb σελίδα ΔΙΑΣΠΟΡΑ-ΡΑΔΙΟ-WEBTV ΕΔΩ
Επιμέλεια άρθρου: Γεωργία Πατσαλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες