Breaking

16 Σεπ 2022

Οι 8 κορυφαίοι τρόποι με τους οποίους η AMA, το FDA και το CDC θάβουν τις ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 



Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα

(Natural News) Η σύγχρονη ιατρική είναι ως επί το πλείστον "βρώμικη ιατρική", επειδή οι σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία υπερτερούν κατά πολύ των όποιων οφελών που προκύπτουν από τη χρήση της. Ο αλλοπαθητικός κόσμος των φαρμάκων και των εμβολίων είναι γεμάτος με εφιαλτικές "παρενέργειες" και "ανεπιθύμητες ενέργειες" που προέρχονται από αλλεργικές αντιδράσεις, υπερβολικές δόσεις (ακόμη και όταν λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες), μόνιμες βλάβες και θάνατο, σε αντίθεση με τις φυσικές θεραπείες που σπάνια προκαλούν σοβαρές παρενέργειες. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Στην πραγματικότητα, για πάνω από έναν αιώνα, οι ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ έχουν θάψει τις φυσικές θεραπείες για τα πάντα σχεδόν, και οι γιατροί και οι επιστήμονες που τις προωθούν απαγορεύεται να ασκούν την ιατρική ή ακόμη και σκοτώνονται γι' αυτό.

AMA (American Medical Association)θάβει φυσικές θεραπείες

Γνωρίζατε ότι η πρώτη "Φωνή της Αμερικανικής Ιατρικής" ήταν ένας κομπογιαννίτης; Ένας τεμπέλης ονόματι Morris Fishbein κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, αφού μόλις είχε αποφοιτήσει από την ιατρική σχολή, και εξαπάτησε κάθε γιατρό να γράφει μόνο συνταγογραφούμενα φάρμακα για ασθένειες και κυτταρικές διαταραχές (καρκίνος). Όλες οι κλινικές φυσικής υγείας και οι φυσικοί θεραπευτές έκλεισαν.

Αυτή η φαρμακοκρατία συνεχίστηκε για 40 χρόνια υπό τον Fishbein, και οι βιταμίνες και τα μέταλλα θα σκουπίζονταν κάτω από το χαλί, χωρίς ποτέ να γίνεται λόγος για κάτι που θα μπορούσε να θεραπεύσει ή να προλάβει οτιδήποτε. Η "σφραγίδα έγκρισης" της φαρμακοβιομηχανίας (AMA ή FDA) είναι εξίσου απατηλή σήμερα όσο και τότε, όταν ο Fishbein έπαιρνε μια περιουσία για να σφραγίζει πειραματικά φάρμακα που παρασκευάζονταν στο εργαστήριο ως "ασφαλή και αποτελεσματικά" και να δημοσιεύει ψεύτικες μελέτες στα ιατρικά περιοδικά.

Το FDA θάβει τις φυσικές θεραπείες

Ο FDA (Food and Drug Administration) ξεκίνησε στην πραγματικότητα ως ο "Pure Food and Drugs Act" του 1906, όταν ο οργανισμός απορρύθμισε τα νοθευμένα (επεξεργασμένα) τρόφιμα αποκαλώντας τα "διαπολιτειακό εμπόριο". Το θάψιμο της δύναμης των βιταμινών που ανακαλύφθηκαν στις αρχές του 1900 ήταν το κλειδί για την προώθηση των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ενώ οι Αμερικανοί αργά αλλά σταθερά αρρώσταιναν και πέθαιναν νεότεροι από νοθευμένα τρόφιμα (και ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών). Η Αμερική σχεδόν ανακάλυψε τον καρκίνο, τον διαβήτη και τις καρδιακές παθήσεις, και ο FDA επέβλεπε τα πάντα.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η διεφθαρμένη βιομηχανία φαρμάκων διοικούνταν από πρώην ναζιστές επιστήμονες που εξέτισαν μόνο 4 έως 7 χρόνια για μαζικές δολοφονίες και γενοκτονίες στη Γερμανία υπό τον Χίτλερ. Οι Ναζί ποτέ δεν "νικήθηκαν" πραγματικά, μόνο διαλύθηκαν για να γίνουν οι βασικοί σχεδιαστές της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας στην Αμερική, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν σήμερα ως Bayer (Monsanto) και Pfizer.

Ένας επιστήμονας, ονόματι Dr. Stanislaw Burzynski, ανακάλυψε κυριολεκτικά μια μη τοξική θεραπεία με στόχο το γονίδιο, ακόμη και για τα πιο θανατηφόρα είδη καρκίνου, όπως ο καρκίνος του εγκεφαλικού στελέχους, και θεράπευσε παιδιά, όπως κατέθεσαν οι γονείς τους στο δικαστήριο, προσπαθώντας να σώσουν τον Burzynski από τη δίωξη του FDA. Ο FDA ουσιαστικά κατέστησε παράνομη τη θεραπεία του καρκίνου με τη χρήση φυσικής ιατρικής.

Το CDC θάβει τις φυσικές θεραπείες

Το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) προωθεί σκόπιμα όλα τα είδη τοξικών εμβολίων στους Αμερικανούς, γνωρίζοντας ότι οι κίνδυνοι για την υγεία και οι βλάβες είναι πολύ μεγαλύτεροι από τα οφέλη, αν υπάρχουν. Υπάρχει υδράργυρος στα εμβόλια γρίπης πολλαπλών δόσεων. Υπάρχει ένας θανατηφόρος ιός του χοίρου που ονομάζεται κιρκοϊός (circovirus)  (από την Κίνα και τη Ρωσία) που βρίσκεται στα εμβόλια για τον rotavirus των παιδιών (δείτε το Rotateq), και τώρα υπάρχουν ενέσεις που λένε στα ανθρώπινα κύτταρα να δημιουργήσουν δισεκατομμύρια φραγές αίματος που μιμούνται τον ιό. Όλα αυτά αποτελούν μέρος του κερδοσκοπικού επιχειρηματικού μοντέλου του CDC, το οποίο διατηρεί τους Αμερικανούς άρρωστους συνεχώς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν πρέπει να εμπιστεύεται οτιδήποτε έρχεται από τις ρυθμιστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, επειδή όλες τους ιδρύθηκαν πάνω σε απάτη, χτίστηκαν πάνω σε απάτη και σχεδιάστηκαν για να διαιωνίζουν την απάτη που καταστρέφει την υγεία.

8 τρόποι με τους οποίους η AMA, το FDA και το CDC θάβουν τις φυσικές θεραπείες

#1. Τις λογοκρίνουν πλήρως από το κοινό ελέγχοντας τις αναζητήσεις στα μέσα ενημέρωσης (Google) και τα αναρτημένα δεδομένα.

#2. Τις χειραγωγούν σε εργαστήριο για να τις κάνουν αδύναμες, στη συνέχεια κατοχυρώνουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την αδύναμη έκδοση, εμποδίζουν οποιονδήποτε να πουλήσει οτιδήποτε άλλο και στη συνέχεια λένε ότι λειτουργούν ελάχιστα (και σπάνια).

#3. Απαξίωση (μέσω δολοφονίας χαρακτήρων) των ειλικρινών γιατρών, διατροφολόγων και επιστημόνων που τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά.

#4. Αποκλεισμός και μαύρη λίστα bloggers, podcasters και influencers του YouTube που αποκαλύπτουν την κακή ιατρική και/ή διαδίδουν τη λέξη για φυσικές θεραπείες που λειτουργούν.

#5. Έχοντας ψεύτικους "ελεγκτές γεγονότων" που απαξιώνουν τις θεραπείες και τις αποκαλούν παραπληροφόρηση.

#6. Να δημοσιεύουν παντού παραπληροφόρηση σχετικά με τις φυσικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων ψεύτικων μελετών και παραποιημένων δεδομένων, και να κάνουν αυτές τις αναζητήσεις να κατατάσσονται ψηλά στο Google.

#7. Οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές διαδίδουν οι ίδιες ψέματα που σεναριοποιούνται και επαναλαμβάνονται από τους παρουσιαστές ειδήσεων και τους διοικητές των νοσοκομείων για να τα αναμασούν όλοι οι γιατροί και οι νοσοκόμες στους ασθενείς (και οι ασθενείς μεταξύ τους).

#8. Με την κυριολεκτική δολοφονία γιατρών και επιστημόνων που αποκαλύπτουν τοξικά φάρμακα ή βρώμικα εμβόλια, ή που ανακαλύπτουν φυσικές θεραπείες που λειτουργούν για σύγχρονες ασθένειες και διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου του Covid,

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε τίποτα που εκτοξεύεται από τα στόματα των εκπροσώπων και των λεγόμενων "ειδικών" που εργάζονται για τους οργανισμούς διαιώνισης ασθενειών των ΗΠΑ. Μείνετε συντονισμένοι και μείνετε παγωμένοι. Συντονίστε το διαδίκτυο σας στο Censored.news για τεράστιες εκτάσεις αληθινών ειδήσεων που λογοκρίνονται από τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης καθώς διαβάζετε αυτό.

Πηγές για αυτό το άρθρο είναι: 

NaturalNews.com

TheGatewayPundit.com

Censored.news

https://www.naturalnews.com/2022-09-12-top-8-ways-ama-fda-cdc-bury-natural-cures.html

-----

 Η μέχρι σήμερα καταχρηστική, παταγωδώς αποτυχημένη και άκρως επικίνδυνη για το μέλλον, διακυβέρνηση τόσο του Πλανήτη μας όσο και του κάθε Κράτους ξεχωριστά σε όλη την γαία μας έχει να κανει με την έλλειψη Αξιακών Πρωτοκόλλων μέσα απο τα οποία θα ελένχονται και θα φιλτράρονται τα πάντα που αφορούν τον άνθρωπο και τη ζωή του. 

Όλοι οι νόμοι και λειτουργία της πολιτείας, της κάθε πολιτείας, θα πρέπει να βγαίνουν μέσα απο το αξιακό αυτό γιατί μόνο έτσι ο άνθρωπος οντολογικά παίρνει την θέση που του ανήκει και γίνεται πραγματικός Πολίτης ζώντας σε πόλη, παράγοντας πολιτισμό με πλήρη ασφάλεια στην ολότητα με αρμονία και συνοχή.

Αυτό το αξιακό έρχεται η Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις να εγκαθιδρύσει μαζί με την πραγματική Δημοκρατία την Ελλήνων Πολιτεία και έχει ετοιμάσει τα πάντα για να γίνει αυτό πραγματικότητα και να επεκταθει σε όλον τον Πλανήτη μας.

Μένει μόνο η ένωση μας και η ενεργή συμμετοχή όλων στην Ελλήνων Συνέλευση 

ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ 

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ, ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ 
ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ
ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

https://www.e-sy.gr/programmatic-statements/

ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

Σελίδες